korets dirigent

Lotte Bille

Dirigient og korleder

_EB56519

Ruben Karschnick

Assisterende dirigent og akkompagnateur

_EB56525

Birgit Bitsch Antonsen

Assisterende dirigent og akkompagnateur

_EB56522

Lotte Bille har taget kirkemusikalsk diplomeksamen i 1990 og kandidateksamen i kor- og ensembleledelse 2009. Derudover har hun efteruddannelse i orkesterledelse hos bl.a. Denise Ham, England. Igennem de sidste 40 år har hun ledet børne- og voksenkor på alle niveauer.

2018 – Nu
Organist ved Sønderbro kirke i Horsens

2009 – 2018
Kantor ved Ribe Domkirke og 2. organist ved Domkirken og Sct. Catharinæ kirke, Ribe samt lærer ved Løgumkloster kirkemusikskole. Hun har gennem flere år været leder af Løgumkloster Vokalensemble.

1999 – 2012
Leder af Randers Bykor med opførelser af værker som Händels Messias, Brahms’ Ein deutsches Requiem, Bachs juleoratorium og Mendelssohns Elias. Randers Bykor har samarbejdet med bl.a. Århus Symfoniorkester og været på korrejse til bl.a. Canada og London. Som orkesterdirigent har hun bl.a. stået i spidsen for Århus Bachorkester, Den Jyske Sinfonietta og Århus Strygerensemble.

Ruben Karschnick (f. 1992) er født og opvokset i Hamborg, Tyskland. Siden 2014 har han boet og arbejdet i Danmark.

Ruben er uddannet organist og korleder fra Løgumkloster kirkemusikskole, og har siden 2020 studeret kirkemusik ved Syddansk Musikkonservatorium i Esbjerg.

Han har været dirigent for forskellige kor og er en engageret kammermusiker.

Ved siden af sit studie er Ruben organist ved Treenighedskirken i Esbjerg, hvor han bl.a. fungerer som akkompagnateur for kirkens anerkendte drengekor.